fo008764: Personeel van een steenbakkerij - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van het personeel (waaronder kinderen) van een steenbakkerij uit Gent, jaren 1930. Groepsfoto. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"