af015530: Amnesty International Vlaanderen organiseert van 25 april tot 2 mei 1982 een stickerslag - Robberechts, Daniël; Amnesty International Vlaanderen; Laes, Willy
"Affiche van Daniel Robberechts uitgegeven in 1982 door Amnesty International Vlaanderen voor hun stickeractie. Afbeelding: een brandende kaars. Tekst: Amnesty International Vlaanderen organiseert van 25 april tot 2 mei 1982 een stickerslag. Doodmartelen, naamloos verdwijnen, gevangen wegens overtuiging. Doe er iets tegen… Steun deze aktie. 016.22 76 32 Amnesty International Vlaanderen - Ruelensvest 127 - 3030 Leuven (Heverlee) - V.U. Willy Laes. Ontwerp en grafisch advies: Daniël Robberechs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"