Maak van het huwelijk niet meer dan een feest. Portret van Willemien Ruygrok - Warmerdam, Hans (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hans Warmerdam Fonds Suzan Daniel (FSD)"