Vilvoorde City, meer bepaald in de Far-West : sociale huisvesting in Vlaams-Brabant - Tollet, Annelies; Janssens, Piet (Leuven: Peeters; Provincie Vlaams-Brabant; Gent: Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis, 2009)
"Annelies Tollet, met foto's van Piet Janssens"