De preventieve sociale actie op verzoek van de procureur des konings : een studie omtrent de voor- en nadelen van de hulpverlening vanuit het jeugdbeschermingscomité op vraag van een gerechtelijke instantie - De Geest, Alfons (Brussel: HISKWA, 1977)
"de Geest Alfons"