Rapport van de werkgroep volksinbreng in het kader van de stadsvernieuwingscampagne - Joos, Luc; Kennis, Wim; Pillen, Lieve (Brussel: Secretariaat Stadsvernieuwingscampagne, 1982)
"Werkten mee aan de redactie van het rapport : Luc Joos, Wim Kennis, Lieve Pillen,... et al. ; Stuurgroep Stadsvernieuwingscampagne"