fo025086: Actie openbaar vervoer in Antwerpen - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een actie in het Centraal Station van Antwerpen, 9 mei 1983. Spandoeken met tekst: ... goed openbaar vervoer - Geen prijsstijgingen bij het spoor! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"