Sociale geschiedenis van de Europese arbeidersbeweging : wat betreft de Nederlandse arbeidersbeweging herzien en uitgebreid - Abendroth, Wolfgang; Bimmel, Peter (Nijmegen: SUN, 1979)
"Wolfgang Abendroth ; vertaling: Peter Bimmel Bibliotheek François VercammenOorspronkelijke titel: Sozialgeschichte der europaïschen Arbeiterbewegung"