af008769: Alfons Smeets, Kamer 4e plaats. SP, met z'n alllen vooruit - SP Leuven; Peeters, Frans
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Alfons Smeets, Kamer 4e plaats. SP, met z'n alllen vooruit. Parlementsverkiezingen 13-12-'87 - Verantw. uitg. Fr. Peeters, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"