Dokument : Wetsvoorstel tot opheffing van de artikelen 372bis en 377 § 3 van het strafwetboek (De Rooie Vlinder : Socialistische Aktiegroep voor de bevrijding van de homoseksualiteit)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"