af015840: Volkskamp '84. 1 beetje vrede - Peeters, Marrek; Drukkerskollektief De Wrikker; Elcker-Ik; Oxfam-Wereldwinkel; Smessaert, Dré
"Affiche van Marrek Peeters uitgegeven in 1984 door Elcker-Ik en Oxfam-Wereldwinkels voor het festival 1 beetje vrede in Lichtaart. Afbeelding: kleurentekening van een man, in een hangmat vastgemaakt aan twee palmbomen, op een onbewoond eiland. Tekst: HOGE RIELEN LICHTAART. VOLKSKAMP '84 8 TOT 11 JUNI. 1 BEETJE VREDE. M. VAN HERPE, H. VAN DEN ENDEN, HYLKE TROMP, LOUIS TOBBACK, WIVINA DE MEESTER, WERKGROEP OOST EUROPA (NL), GEWELDLOZE WEERBAARHEID, VROUWEN VAN GREENHAM COMMON, COMISO, WOENSDRECHT EN BELGIE, 14 VIDEOPROGRAMMA'S OVER VREDE. ANIMATIE: BRAEM EN VAN GOOL, HET INTERVENTIEORKEST, SAMBOA, SYNCOOP, STORMY MONDAY, BELGICAL, SPORT, KINDERPROGRAMMA. KOMMA 'n progressief maandblad. Inlichtingen: Oxfam Wereldwinkels 091_21.61.04, Elcker-Ik 03_218.65.60. Verantwoordelijk uitgever: Dré Smessaert, Breughelstraat 33; Antwerpen. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER 03/233 73 54 APR. '84. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"