598.190: Notities van (Hendrik de Man) over foto’s genomen tijdens de expeditie in Newfoundland/Canada - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.3: Expeditie New-Foundland (1919-1920); Level of description: File"