vl000637: ABVV Bruggepensioneerden - Waelkens
"Nylon spandoek van ABVV Bruggepensioneerden. Op een rood veld, bovenaan de initialen ABVV, daaronder Bruggepensioneerden. Geen franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"