fo007060: Groepsfoto met socialistische politici op vredesconferentie
"Zwart-witfoto van de deelnemers aan een vredesconferentie. Groepsfoto met v.l.n.r staand o.a. Edo Fimmen, Florentius Marinus Wibaut, H.J. Bruens, Jan van Zutphen, Algernon Lee, Johan Willem Alberda, zittend Nicolas Repetto, Thorvald Stauning, Pieter Jelles Troelstra, Camille Huysmans, Henri van Kol en Hjalmar Branting. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"