794.343: Uitgaande briefwisseling 14/01/1997 - 26/02/1997. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"