De algemene crisis van het kapitalisme - Ostrowitjanow, K.W. (Amsterdam: Pegasus, 1955)
"Uittreksel uit het Leerboek der politieke economie, Moskou 1954 ; Archief Herman De Geest Archief Bert Van Hoorick"