af006040: Rond en om fotografie. Tentoonstelling door het demoteam FAFK - Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK); Marnef, Raoul
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen voor een fototentoonstelling. Tekst: Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen v.z.w. Rond en om fotografie. Tentoonstelling door het demoteam FAFK. Bob Van den Brempt, Ronny Buyens, Jos Collier, Walter Dewachter, Willy Geerts, Raoul Marnef, Diederik Nizet, Jos Polak, Corneel Van Damme, Jan Van der Zanden, Stefaan Van Hul, Danny Vinck, Eddy Wellens. Galerij Rivierenhof, Provinciaal Domein Rivierenhof, 5-20 maart 1994, alle dagen van 12 tot 17 u. behalve maandag en dinsdag. Vernissage: vrijdag 4 maart 1994 om 19u.30. Opening door dhr. Frank Geudens - bestendig afgevaardigde. Uitreiking van het diploma van Meester in de Lichtbeeldkunde van het Ministerie van de Beeldende Gemeenschap. V.u. R. Marnef - Kerkhofstraat 22, 2850 Boom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"