af017216: 1 SP. Wij maken er werk van - SP
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: 1 SP. WIJ MAKEN ER WERK VAN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"