Armoe troef ! Armoede en sociale uitsluiting bij thuislozen - Van Mechgelen-Claessen, An (Kortrijk, 2000)
"An Van Mechgelen-CLaessen BMLIKScriptie CVO-Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk, afdeling Orthopedagogie."