fo006802: Willem Eekelers bij eerste steenlegging - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van o.a. Willem Eekelers bij een eerste steenlegging in Antwerpen, 31 januari 1951. Opschrift achteraan: Eerste steenlegging van kindertuin op het Kiel. Vorige week werd op de Jan De Voslei de eerste steen gelegd van de kindertuin die op het Kiel door de stad Antwerpen zal opgericht worden. We zien schepen Eekelers, omringd door leden van de inspectie, het truweel hanteren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"