af004706: 60 jaar 'Spaanse Burgeroorlog' - AFF; Steffens, Ed
"Affiche uitgegeven in 1996 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) voor de herdenking van het begin van de Spaanse Burgeroorlog. Afbeelding: vrouw met 2 kinderen. Tekst: 60 jaar 'Spaanse Burgeroorlog' 26 okt '96 zaal Monty. 14.30: De laatste getuigen; 19.00: Slotavond: Wannes Van de Velde, Georges Van Cauwenbergh, Kathy Lindekens, Remco De Vroede; 22.30: Fuif. VVK: 300. Tel: 03/232.06.70. Nooit meer fascisme! AFF. V.U. E. Steffens, Fruithoflaan 104, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"