Verslag over het Belgisch beheer van Ruanda-Urundi gedurende het jaar 1930 aan de Kamers voorgelegd door den Heer Minister van Koloniën - Crokaert, Paul (Brussel: Emile Bruylant, 1931)
"Paul Crokaert Bibliotheek E. Anseele"