hs000283: Charles-Louis Philippe, Bübü vom Montparnasse, houtsnede nr. 5/20 - Masereel, Frans (1920)
"Houtsnede nr. 5 uit een reeks van 20, getiteld Bübü vom Montparnasse. Zie ook: hb000283 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"