af005158: November - december 2004 - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2004 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor hun programmatie voor de maanden november en december. Tekst: November - december 2004. Afrikaanse hip hop: Daara J - Senegal 18 november 20u30, Sofaa - Burkina Faso 8 december 20u30. Concerten • Dans • Theater • Workshops • Literatuur • Expo. Waalse Kaai 14 - 2000 Antwerpen. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met de steun van de Vlaamse regering, de provincie Antwerpen, DGOS Federale Ontwikkelingssamenwerking en de Nationale Loterij. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen."