vl000479: Centrale Générale des Travailleurs du Bâtiment, Ameublement et Industries Diverses; 1893-1912-1920.
"Vlag van de Centrale Générale des Travailleurs du Bâtiment, Ameublement et Industries Diverses Section Régionale de Verviers, 1893-1912-1920. Aan de broekzijde een vrouwenfiguur in een lang gewaad met palmtak en fakkel, zittend op een zuil. Op de achtergrond een cirkel met een rijzende zon en stralenkrans en het opschrift L'Avenir. Aan de vluchtzijde op een rood veld staat de naam van de organisatie, plaatsnaam en jaartallen. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"