pr000912: Dolfuss op bezoek bij Mussolini (Koekoek 4(1934)13)
"Prent in zwart-wit voorstellend een heel kleine Dollfuss met achter hem een heel grote Mussolini. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 26 juli 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"