543.023: Dossier betreffende de uitgaven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 10 oktober 1976 - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"