La Jeunesse et le Mouvement Syndical (Bruxelles: CSB)
"Collection: La Jeunesse et le Mouvement Syndical; Redactie: C. Mertens, Th. Bergers, J. Nihon, G. Schmook, V. Thijs, F. Noppens, F. Wagner, J. Galliaert, A. Fuss, J. EngelsEnkel te raadplegen op de website : zie digitale bronnenMicrofilms worden niet geraadpleegdBijvoegsel bij Le monde syndical belgeZie ook: De Jeugd en de Vakbeweging, bijvoegsel bij De Belgische vakbewegingPeriodiciteit: onregelmatigVoortgezet als: Le Cri des Jeunes"