fo018866: Fietsersbond
"Kleurfoto van Bart Somers (Open VLD) en enkele mensen van de Fietsersbond n.a.v. een fietstocht georganiseerd door de Fietsensbond. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"