af006047: Drie Vlaamse groten in drie galerijen. James Ensor, Frans Masereel, Edgard Tytgat - August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven in 1968 door de August Vermeylenkring Ronse voor tentoonstellingen van James Ensor, Frans Masereel en Edgard Tytgat. Tekst: Drie Vlaamse groten in drie galerijen. James Ensor, Galerij AZ, Stationsstraat; Frans Masereel, Galerij Uutvercoren, St.-Martensstr.; Edgard Tytgat, Galerij Torenhof, Nukerke. Van 27 april tot 10 mei 1968. Ingericht door de August Vermeylenkring - Ronse, in samenwerking met het Ministerie v. Cultuur, afdeling Plastische Kunsten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"