te001762: Verbodsbord voor tanks - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 12 mei 1977 bij een artikel over de Chileense lente. Tekening van een verbodsbord voor tanks. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"