fo026368: Honder jaar SP, Antwerpen 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van Jos Van Eynde, Karel Van Miert en Willy Claes tijdens de viering van Honderd Jaar Socialistische Partij in het Sportpaleis te Antwerpen, 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"