598.243: Brief van Henry van de Velde aan Yves Lecocq over ondertekening verklaring ten gunste van Hendrik de Man mbt herziening proces - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.7: (Herziening van) Proces tegen H. de Man (1948-1952); Level of description: File"