vl000736: Federatie van Socialistische Mutualiteiten
"Vlag van Fédération des Mutualités Socialistes de Brabant; Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant. Op een rood veld: het franse opschrift staat bovenaan in een halve cirkel, het nederlandse onderaan. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"