fo034749: Vrouwenbeweging
"Zwart-foto van Greta Craeymeersch tijdens bij een infostand in de Alternatieve boekenbeurs te Antwerpen op 20 september 1980. Met onder andere affiches van Schoppenvrouw, De grote Kuis en info over vrouwen in Nicaragua. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"