af016276: Het onderwijs de bron van weelde, vrede en vrijheid - Liberaal Propagandacomiteit der 6e wijk
"Affiche uitgegeven door het Liberaal Propagandacomiteit der 6e wijk Antwerpen voor de wetgevende verkiezingen. Afbeelding: verschil tussen officieel en katholiek onderwijs. Tekst: HET ONDERWIJS IS DE BRON VAN WEELDE, VREDE EN VRIJHEID. DE PAAPSCHOOL IS EEN BROEINEST VAN ONTWETENDHEID, FANATISM EN ARMOEDE. Stemt dus onder N° 4. LEVE HET VERPLICHTEND ONDERWIJS! LIBERAAL PROPAGANDACOMITEIT Der 6e wijk."