af007659: Sidy Stuyck - SP; Butenaerts, Paul (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Hasselt) voor de verkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Sidy Stuyck. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"