Hoe versier ik het? [Reeks artikelen over relaties en intimiteit verschenen van 03(1992) 4 tot ... ] - De Beukelaer, Erwin (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"