med000005: Erepenning van Achiel Van Acker aan Hendrik Fayat, 1958 - Rau
"Legpenning met aan de voorzijde een portretkop naar links van Achiel Van Acker, aan de nek van het portret gesigneerd: 'RAU'. Op de keerzijde bovenaan de verzonken gedeeltelijke afbeelding van een naakte man met opgeheven arm, langs de rand de verzonken tekst: 'ACHILLE VAN ACKER / PREMIER MINISTRE' en onder de afbeelding de tekst: 'REGERING 1954-1958 / AAN / H. FAYAT MINISTER VAN BUITENLANDSE HANDEL / TER HERINNERING AAN EEN GOEDE SAMENWERKING / ACHIEL VAN ACKER / 20-4-1958'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"