af003501: Sneeuwvakantie in 'De Boskar' - Geets, Bob; ABVV-Kadetten (1982)
"Affiche van Bob Geets (bop) uitgegeven in (1982) door de ABVV-kadetten voor een jongerenvakantie. Afbeelding: tekening van het vakantiecentrum De Boskar in Sankt Vith, onder de sneeuw, en een paar besneeuwde bomen. Tekst: SNEEUWVAKANTIE IN 'DE BOSKAR'. ABVV KADETTEN. Een sneeuwvakantie voor jongeren tussen 12 en 14 jaar. In het centrum De Boskar, op de grens tussen België en Luxemburg. Deelname door invullen van de infostrook, dan ontvang je verder alle nuttige inlichtingen. Prijs: leden: 2.000 fr. anderen: 3.500 fr. (in de prijs zijn inbegrepen: vervoer Brussel-Steinebrück met autocar, heen en terug, vol pension, deskundige begeleiding, verzekering). ABVV-KADETTEN HOOGSTRAAT 42 1000 BRUSSEL. Vrij van zegel. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"