fi000187: Jeugdhuis het Veen (1946)
"Promotiefilm over het Jeugdhuis Het Veen in Brecht, rond 1946. Na de oorlog werd daar op de terreinen van BBTK - Rustoord der bedienden op de grens met Sint-Job-in-'t-Goor een kampeerterrein en jeugdherberg ingericht door de vzw Jeugdzorg. We krijgen allerlei activiteiten van de Syndicale Jeugd (het Antwerpse Jeugdverbond) te zien. Er wordt gesport (zwemmen, basketbal), eten klaargemaakt en muziek gespeeld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"