Elections législatives : résultats pour le senat - deuxième partie = parlementsverkiezingen : resultaten voor de senaat - tweede deel (Brussel: Ministerie van Binnenlandse zaken en van het Openbaar Ambt. Verkiezingszaken; Ministerie van Economische Zaken en Energie, 1965)
"Vergelijkende resultaten van de wetgevende verkiezingen van 1961 en 1965"