fo031127: Onze-Lieve-Vrouw ter Hoyekerk, Klein Begijnhof, Gent - Sacré, Edmond
"Zwart-witfoto, van de Begijnen die de mis bijwonen in de Onze-Lieve-Vrouw ter Hoyekerk, Klein Begijnhof, Gent. Het Begijnhof Onze-Lieve-Vrouw Ter Hoye is gelegen aan de Lange Violettestraat in Gent. Het begijnhof staat ook bekend als het Klein Begijnhof. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"