fo018190: Hendrik de Man en koningin Elisabeth tijdens de mobilisatie
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man samen met koningin Elisabeth en enkele militairen bij een ezel tijdens een bezoek aan een legerkamp n.a.v. de mobilisatie. 1938-1939."