Als ik groot ben wil ik een adonis worden : bodystiling : het perfecte knip- en plakpatroon - Hoogerwerf, Wyatt (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Wyatt Hoogerwerf Fonds Suzan Daniel (FSD)"