af003777: AFF Anti Fascistisch Front - AFF; Steffens, Ed
"Affiche uitgegeven tussen 1977 en 2000 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) tegen fascisme. Afbeelding: logo van het AFF. Tekst: AFF Anti Fascistisch Front. Ver. uitg. E. Steffens Fruithoflaan 104/45 2600 Berchem Tel. 232 06 70. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"