fo007447: Koning Boudewijn, Richard Declerck en Lode Craeybeckx
"Zwart-witfoto van een officiële bijeenkomst met o.a. Koning Boudewijn, Richard Declerck en Lode Craeybeckx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"