te000293: Leunende vrouw met zwart krullend haar - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een vrouw met donker haar die tegen een muur leunt met de schouder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"