af004893: Werp een blik op de wereld… met Vrede - Emmer, Peter; Goff; Vrede (1980)
"Affiche ontworpen door Peter Emmer, uitgegeven in 1980 door Vrede voor de promotie van hun maandblad. Afbeelding: tekening van de wereldbol achter een open raam. Tekst: werp een blik op de wereld... met vrede. maandblad voor internationale politiek en vredesproblemen. bel voor informatie: 091/21 18 39 of schrijf ons: heiststraat 28, 9000 gent. goff gentse offsetdrukkerij - hoveniersberg 13-14, 9000 Gent tel. 091/25 02 59. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"