af002326: De Morgen, gedurfd - De Morgen (1981)
"Affiche uitgegeven in (1981) door de krant De Morgen voor propaganda. Afbeelding: karikatuur van een man met zijn bril half af en zijn kleren aan flarden die een proefbuisje in elke hand houdt. Tekst: De Morgen. GEDURFD. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"